nieuws

De opkomst van Forever 21

Mensen die van shoppen houden kunnen hun hart ophalen op het internet. Er zijn tal van websites te vinden, maar je kunt natuurlijk ook naar een winkel gaan om hier kleding te kopen. Als liefhebber moet je zeker eens een kijkje nemen bij een filiaal van Forever 21. Forever 21 geeft klanten ook de mogelijkheid om online te winkelen. Forever 21 is een Amerikaanse winkelketen die nu ook in Nederland en België is te vinden. Deze winkelketen wil de strijd aan gaan met gevestigde winkelketens als H&M, Primark, Mexx, River Island en Zara. Dit zijn vooral winkels die Trendy kleding aanbieden voor een voordelige prijs.

Forever 21 is vooral bekend geworden door twee USP’s. Ze hebben gigantische filialen en hebben altijd een uitgebreide hippe collectie. De doelgroep die Forever 21 wil bereiken zijn vooral jongeren. De oprichter van Forever 21 is de Zuid-Koreaan Do Won Chang. Dit is een ondernemer die van uitbreiden houdt en zijn winkelketen graag groter ziet worden. Hij heeft onlangs een gigantisch filiaal gebouwd op Time Square met liefst een oppervlakte van 8000 vierkante meter. Forever 21 is overigens vooral geïnteresseerd in locaties die een oppervlakte hebben boven de 3000 vierkante meter.

Filiaal in België en Nederland
Sinds 2011 heeft Forever 21 een filiaal geopend in Antwerpen. Dit filiaal heeft maar liefst een oppervlakte van 3700 m2. Er zijn ook vestigingen van Forever 21 in Nederland. Zo heb je in Amsterdam een vestiging waar dagelijks vele honderden mensen komen voor het kopen van allerlei nieuwe hippe kleding.

Online winkelen bij Forever 21

Het is ook mogelijk om online kleding te kopen bij Forever 21. Je kunt op ieder tijdstip van de dag naar de website van Forever 21 en een bestelling plaatsen. De bestelde goederen zullen op het aangegeven adres afgeleverd worden en boven de 30 euro kun je rekenen op gratis verzenden. Als je wat meer kleding nodig hebt kun je daarom het best boven de 30 euro shoppen, zodat je nog wat kunt besparen op een order.

Als je wilt genieten van extra korting, kun je het best op zoek gaan naar een Forever 21 vouchercode. Je kunt deze codes invoeren bij een aankoop op de website van Forever 21. Je zult dan korting krijgen op het artikel die je besteld hebt. We raden je wel aan om eerst de voorwaarden door te nemen voordat je een bestelling plaatst. Soms is een artikel niet direct op voorraad. Hierdoor kan de bezorgtijd langer zijn dan je doorgaans gewend bent.