fashion herenkleding

De t-shirt collectie op ShirtsofCotton.com is ontworpen met oog voor de klant

Basic t-shirts in het grijs, zwart of wit hoeven absoluut niet saai te zijn. Je kunt er juist ontzettend veel mee doen. De uitgebreide collectie van ShirtsofCotton bewijst het. Zo vind je in de webwinkel onder andere verschillende soorten t-shirts met v-halzen. Daarmee kom je als man altijd modieus voor de dag.

Prijs-kwaliteitverhouding

Het aanbod aan t-shirts is tegenwoordig zeer uitgebreid. In bijna elke winkel of webshop vind je wel een paar mooie exemplaren. Maar het vinden van een mooi t-shirt kost tijd. Je zult namelijk rekening moeten houden met een aantal zaken, waaronder de kwaliteit en prijs. Een basic t-shirt voor een tientje is misschien goed voor je portemonnee, maar is dat het ook voor het milieu? Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding kun je het beste even online kijken. ShirtsofCotton.com mag je daarbij eigenlijk niet overslaan. De collectie t-shirts is namelijk met veel aandacht en oog voor duurzaamheid ontworpen.

Two-ply katoenweving

De t-shirts met v-halzen zijn een goed voorbeeld van de kwaliteit die ShirtsofCotton levert. Ze zijn namelijk gemaakt met speciale katoenweving. Zo worden tijdens de productie meerdere katoendraden met elkaar verweven. Deze techniek wordt ook wel ‘two-ply’ genoemd, en zorgt ervoor dat t-shirts extra sterk en stevig zijn. Het katoen is namelijk behoorlijk stevig. De kans dat je favoriete t-shirt kapot gaat wordt daarmee verkleind.

Modern en hip

Met een t-shirt met v-hals kom je ook nog eens hip voor de dag. V-halzen zijn tegenwoordig namelijk helemaal hip. Misschien moet je er eens op letten op straat. Steeds meer mannen dragen het bijvoorbeeld onder een blouse of overhemd. Met een opengeknoopt overhemd in de zomer is de v-hals duidelijk te zien.

Ronde vorm of v-hals

ronde v-halsDe collectie op ShirtsofCotton bestaat uit t-shirts met een ronde vorm of v-hals. Laat je keuze afhangen van de gelegenheid waarvoor je het wilt dragen. Zo past een ronde hals uitstekend onder een nette blouse met een stropdas. Omdat je de blouse hebt dichtgeknoopt is het t-shirt vrijwel niet te zien. Toch hou je het met een dergelijk exemplaar lekker warm. Of draag tijdens een dagje in het park een t-shirt met een v-hals. Het geeft je een ontspannen en moderne uitstraling. In het assortiment zijn zowel smalle als diepe v-halzen verkrijgbaar. Een smal exemplaar past prima bij een paar knoopjes open, terwijl je een diepe v-hals ook kunt dragen bij een open overhemd.

Nooit te lang of te kort

Tijdens het aanschaffen is het ook belangrijk om rekening te houden met de lengte van het t-shirt. Op ShirtsofCotton is een shirt verkrijgbaar van maat XS tot 4XL. Een te groot exemplaar zorgt ervoor dat je er slordig uitziet, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Je kunt het beste een shirt aanschaffen met een goede pasvorm. Deze kun je in de broek stoppen zonder dat het er vreemd uitziet. Gelukkig is de collectie van ShirtsofCotton zeer goed getailleerd. Een tip is om een shirt te kopen dat ongeveer 5 centimeter langer is dan wat je normaal draagt. Daardoor is een t-shirt nooit te lang of te kort.