nieuws

Een Baby pet voor ieder seizoen

Een schattige baby pet tegen de zon, warme petten voor de winter, schattige mutsen en petten voor de eerste wandeling in het park: online vind je een grote selectie van baby petten voor meisjes en jongens, die niet alleen je kleine schat beschermen tegen weer en wind, maar er ook zo zoet als suiker uitzien. Blader door de baby petten in een online shop en koop een leuke baby pet tegen lage prijzen.

Snoepig verpakt: een baby pet beschermt je baby tegen afkoeling of hitte

Kleine vingertjes, kleine voetjes, rooskleurige wangen, een pasgeboren baby is gewoon oneindig schattig. Geen wonder dat je je kleine stukje goud niet uit het oog kunt verliezen. Moeder Natuur heeft dit natuurlijk gepland, want vooral baby’s hebben veel aandacht en hulp nodig. Zo kunnen pasgeborenen bijvoorbeeld hun lichaamstemperatuur nog niet zelf regelen, waardoor ze snel zweten of het te koud krijgen. Als het gaat om babykleding zijn laagjes het motto – een laag kan je in een mum van tijd aan- of uittrekken. Het is vooral belangrijk dat een baby pet het hoofd beschermd tegen wind en kou, want via het hoofd gaat er veel warmte verloren bij kleintjes.

Baby petten in alle soorten

Kleine maten, felle kleuren, gouden motieven: babykleding kopen is erg leuk. Warme fleece baby petten, praktische mutsen, schattige mutsen met motieven zoals Minnie Mouse of Winnie The Pooh of een kleurrijke baby pet voor je baby’s eerste zomer, je kunt online eenvoudig en goedkoop verschillende baby petten aanschaffen. Vooral in de eerste paar weken raden experts aan dat baby’s buiten een baby pet of muts dragen om afkoeling te voorkomen en om hun gevoelige oren te beschermen. Dit geldt ook voor kinderen in de zomer: een baby pet beschermt tegen verbranden en geeft je baby schaduw.

Een baby pet beschermt tegen de zon

De dagen worden langer, de temperaturen stijgen – de zon is ontwaakt uit de winterslaap en eindelijk is het weer tijd voor een kleurrijke baby pet! Baby en kind hebben een gevoelige hoofdhuid en hebben alle bescherming nodig die ze kunnen krijgen op dit gevoelige deel van het lichaam. Maar niet alleen het hoofd van het kind wordt volledig blootgesteld aan de warme stralen van de zon zonder baby petje, ook volwassenen hebben een geschikte zonnehoed nodig om een zonnesteek te voorkomen. Een baby pet voor kinderen houdt niet alleen het hoofd koel, maar vergemakkelijkt ook de zichtbaarheid bij fel licht dankzij de zonneklep. Alleen degenen die de zonnehoed van hun kinderen goed dragen, zijn altijd goed beschermd tegen gevaarlijke UV-stralen en pijnlijke verbranding door de zon. Elke individuele baby pet voor de zon overtuigt met speciale kenmerken: Nekbescherming, elastisch rubber voor een optimale pasvorm, mooie borduurmotieven of oorkleppen.

Op zoek naar een baby pet? Kijk op Klerenmakendebaby.nl