nieuws

Kopen van kleding en accessoires

Tegenwoordig kun je gemakkelijk online kleding kopen. Handig voor wanneer je niet de deur uit kan of wilt. Het aanbod van kledingsites is gigantisch. Je hebt de grotere spelers op de markt waar dagelijks vele tienduizenden producten worden gekocht, maar je kunt ook kijken bij de kleinere webshops. Op deze laatste manier heb je soms de net wat uniekere kleding en vaak word je bij een kleinere kledingwebshop sneller en persoonlijker geholpen. Bij de grote webshops heb je een grotere kans dat een bekende al in dit kledingstuk rondloopt. Voor sommige mensen is dat geen probleem, maar tegelijkertijd zijn er genoeg mensen die hier wel een probleem van maken en het liefst rondlopen in unieke kleding.

VROUWENKLEDING

Op het internet zijn de webshops met kleding goed vertegenwoordigd en je vind er ook vooral veel websites met veel vrouwenkleding. Tal van verschillende modemerken met vele verschillende collecties. Als vrouw is het online een waar paradijs met de vele verschillende webshops. Ook steeds meer Nederlandse merken vind je online terug. Denk maar een het merk B.Loved (ook wel bloved). Dit merk is in 2010 opgericht en kan worden beschouwd als een merk dat een razendsnelle groei heeft doorgemaakt. Inmiddels is het merk in liefst 400 verschillende winkels in Europa te koop. B.Loved heeft inmiddels circa 15 medewerkers en naar verwachting zal de omvang van het bedrijf alleen maar toenemen. Zowel op basis van medewerkers als collectie. Ze voegen telkens leuke nieuwe producten toe aan het assortiment. Als je nog nooit van B.Loved hebt gehoord is het zeker leuk om eens te kijken naar wat ze allemaal in de collectie hebben op moderood.nl.

WAAROM ONLINE?

een tas van blovedOnline kopen van kleding kan leuk zijn wanneer je bepaalde kledingstukken voor weinig kunt kopen. Denk maar aan kleding dat voor aanzienlijk minder geld wordt aangeboden indien het op een sale of outlet pagina staat. Dan gaat het in het geval van de sale actie wel om enkele tientallen procenten en bij outlet soms wel tot 70 procent. Mogelijk dat je producten van bijvoorbeeld B.Loved hier ook tegenkomt. Zeker aan het einde van een seizoen kun je in de sale vaak goed slagen. Het is zeker de moeite waard om de sale items te bekijken!