nieuws

Korte kapsels voor dames zijn helemaal hip

Kort haar is allang niet meer voorbehouden aan mannen. Was het in het begin van de vorige eeuw nog uit den boze dat een vrouw kort haar droeg, tegenwoordig mag dat gelukkig gewoon. Je kunt een kort kapsel kiezen dat bij jou past en helemaal jouw stijl weergeeft. Je doet op het internet volop inspiratie op of ga naar je kapper om daar de voorbeelden te zien en een mooi kapsel uit te zoeken waar jij je helemaal happy mee zult voelen.

Een typisch vrouwelijke look met een kort kapsel

Een kort kapsel kan heel vrouwelijk zijn. Je hoeft natuurlijk ook niet meteen stekeltjes te nemen, er zijn prachtige korte kapsels voor dames die heel vrouwelijk en elegant zijn en waarmee je dus prima voor de dag kunt komen, zowel op thuis als op je werk of op een feestelijke gelegenheid. En je hebt er meestal weinig “onderhoud” aan om het netjes in model te houden. Dat scheelt ’s morgens een boel tijd als je niet in de weer hoeft met clips en elastieken bandjes om je haar in een acceptabel model te fatsoeneren. Met een kort kapsel heb je nooit meer een bad hair day en kun je snel de deur uit.

Het geheim van een kort kapsel

Met een kort kapsel bespaar je jezelf een heleboel werk. Weg met de lang haar shampoo en de ergernis over dode haarpunten. Want als je je kapsel kort houdt heb je daar geen last meer van. Voordat je haar dood is wordt het immers weer bijgeknipt. Goed, je moet voor een kort kapsel misschien wat vaker naar de kapper. Maar wat is er heerlijker dan je daar lekker te laten verwennen met een uitgebreide wasbeurt, een haarmasker en daarna weer een perfect in model geknipte coupe.