herenkleding

Lekker shoppen naar overhemden seizoen 2018 – 2019

Hallo Kaj De Vries hier. Ik ben weer een beetje uitgekeken op mijn collectie overhemden. Mengelmoes van H en M en ook de Bershka. Op zich leuke overhemdjes, maar na verloop van tijd worden toch vaal in de was. En gewoon beetje uitgekeken ook op de designs zelf.

Dus even shoppen naar overhemden. Beetje rondkijken op het internet stuitte ik al snel op de webwinkel hemdvoorhem.nl. Een zaak uit hoofddorp maar voornamelijk webwinkel. Ik was zeer onder de indruk van het overhemden assortiment dat ze aanbieden dat men hier kan bezichtigen: hemdvoorhem.nl. Ze hebben o.a. Venti, CK, Seidensticker, Jacques Britt en Redmond overhemden. Kortom, stuk voor stuk top overhemden.

Enfin chill bij hemdvoorhem is dat je daar gratis shipping hebt en ook de mogelijkheid om te retourneren zonder kosten mocht dat nodig zijn. Dat maakt het shoppen een stuk fijnere ervaring. Ik kijk een beetje rond en mijn keus viel uiteindelijk op Casa Moda Comfort fit. Een prachtige overhemd speciaal voor de zomer met korte mouwen. En daarbij bestelde ik dan ook gelijk MARVELIS Body Fit overhemd, mouwlengte 7, zwart.

Ik had de overhemden al snel in huis denk volgende dag al. Dus de verzending is ook best wel rap. Beide overhemden vielen goed in de smaak bij mijzelf en mijn vriendin. Ben zeer blij en het kostte me allemaal minder dan 100 Euro, dus goed te betalen.

Voor de geïnteresseerden bij deze details van de winkel:

Hemdvoorhem
Adres: Jadelaan 25, 2132 XX Hoofddorp
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 020 820 3744
URL: https://www.hemdvoorhem.nl/

Enfin ik kan het dus van harte aanbevelen tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad top winkel. Ik kan de komende tijd wel weer even verder met mijn nieuwe overhemden maar kan niet uitsluiten dat ik binnenkort weer een paar andere shirts erbij bestel want dit smaakt zeker wel naar meer.