fashion herenkleding

Maak een keuze uit het aanbod aan Circle of Gentlemen overhemden

Ben je op zoek naar nieuwe overhemden? Neem dan eens een kijkje op overhemden.com en laat je blik gaan over het aanbod aan Cog Circle of Gentlemen overhemden in allerlei maten en soorten. Misschien dat je er eentje met extra cutaway of widespread boord vindt die bij je past. Ze komen met een bepaalde mouwlengte, effen of met een borstzak. Op deze en meer categoriën kun je jouw zoekresultaten verfijnen in de linker kolom. Vanaf tachtig euro kun je al een Circle of Gentlemen overhemd bestellen en binnen no time thuis laten bezorgen. Zo zijn er met een bepaalde weving of easy iron te verkrijgen. De Circle of Gentlemen overhemden zijn in te delen in geschiktheid voor casual of voor business aangelegenheden.

Circle of gentleman

Circle of Gentlemen heeft sinds 2006 enorm aan populariteit gewonnen

Circle of Gentlemen is een Nederlands merk dat door heel Europa bekendheid geniet dankzij haar frisse, trendy uitstraling maar ook dankzij de kwalitatief hoogstaande overhemden. De overhemden zijn modern en eigentijds met variërende dessins en de nieuwste modes volgend op het gebied van de overhemden. Opgericht in 2006 is de collectie niet alleen bestaand uit overhemden maar ook uit colberts, broeken en kostuums. De overhemden van van Gent en van Kommer, de twee oprichters van het merk Circle of Gentlemen, zijn met een typerende Italiaanse hoge boord. De site overhemden.com zal voor jou de mogelijkheden overzichtelijk presenteren na enkele kliks. Van slim fit tot een bepaalde Twill; bij overhemden.com vind je jouw Circle of Gentlemen overhemd.

Het aanbod aan Circle of Gentlemen overhemden is divers en gevarieerd

De overhemden van Circle of Gentlemen komen in de maten 37 tot en met 46 en zijn in diverse hoofdkleuren te bestellen als blauw, roze of zwart. Afhankelijk van jouw smaak en wensen kun je hier jouw zoeken op baseren. De kans dat je een van de populaire en gewilde shirts van Circle of Gentlemen vindt, is aanzienlijk. Bestellen is zeer eenvoudig en doe je door een artikel naar wens in jouw persoonlijke winkelwagen te leggen. Nadat je eenmalig hebt ingelogd, doorloop je de betaalprocedure en kies je een manier van betalen die je wenst te doen.

Enkele voorbeelden

Maak gebruik van de diverse acties en bestel een overhemd

Als je de optie tot nieuwsbrief aanklikt of de sociale media kanalen van Circle of Gentlemen bekijkt, blijf je op de hoogte van het actuele aanbod aan bijvoorbeeld overhemden. De overhemden zijn vervaardigd uit de beste stoffen van de beroemde wever Tessitura. Je kunt specifieke producten van Circle of Gentlemen bekijken door erop te klikken en vervolgens in te zoomen op een specifiek deel van het overhemd. De levering van de overhemden is gratis aangezien het bedrag boven de vijftig euro uitkomt. Bovendien krijg je bij bestelling op drie overhemden extra tien procent korting. En met de twee weken bedenktijd kun je nog eens overwegen of je blij bent met de aanschaf van jouw nieuwe Circle of Gentlemen overhemd. Zo ja, dan ben je de nieuwe bezitter van een heuse Circle of Gentlemen overhemd.