nieuws

Parkeren op Schiphol als je op reis gaat

Heb je een leuke trip gepland naar een leuke modestad om daar een modeshow te bezoeken of om gewoon sfeer op te snuiven, dan is het slim om vooraf goed te kijken op allerlei sites om zo goedkoop mogelijk naar een dergelijke stad te kunnen afreizen. Reizen naar een modestad lijkt duur, maar is het allerminst als je weet waar je alles goedkoop kunt regelen.

Als eerst kun je op vergelijkingssites kijken voor goedkope vliegtickets. Dit is goed mogelijk, omdat er diverse websites zijn waar je de goedkoopste tickets kunt vinden. Vervolgens kun je kijken naar een goedkoop hotel of een andere plaats waar je kunt overnachten. Goedkoop is leuk, maar je wilt natuurlijk wel overnachten in een omgeving waar het comfortabel of waar het wellicht luxe is.

Als het om goedkoop parkeren gaat raden we je vooral Goedkoopparkerenschiphol.eu aan. Dit is een goede website om parkeeraanbieders te vergelijken. Het vervoer naar Schiphol is voor veel mensen een issue. Dat komt omdat je vaak familie moet vragen om je bij het vliegveld te brengen. Dit kan ook zijn omdat je veel bagage hebt of omdat je liever comfortabel en dus niet met het openbaar vervoer naar Schiphol wilt reizen. Daarnaast vinden sommige mensen het niet veilig om hun auto voor lange tijd ergens te parkeren. Voor deze mensen kan het een oplossing zijn om hun auto bij Schiphol te parkeren, want je kunt hier je auto ook beveiligd laten parkeren. Net als met veel andere zaken wil je niet te veel betalen voor een parkeerplaats. Dat kan door slim te vergelijken.

WAT ZIJN DE POPULAIRSTE WINKELSTEDEN?

Kopenhagen als winkelstadVoordat je daadwerkelijk een stad gaat bezoeken is het wel handig om te weten welke steden je allemaal kunt bezoeken. Londen is op dit moment en eigenlijk al een aantal decennia de populairste winkelstad van Europa. In Londen is vooral warenhuis Harrod’s populair, maar er zijn vanzelfsprekend nog vele andere winkels die je kunt bezoeken. Je hoeft er ook niet per se iets te kopen. Veel mensen maken voor de sfeer een stedentrip. Er valt immers genoeg te beleven in veel Europese steden. Andere echt aanraders naast Londen zijn ook New York en diverse steden in Italië. Ook heeft The Britse Economist eerder een onderzoek hier naar gedaan, welke hier te lezen is. Hier vindt je een onderzoek naar de beste winkelstraten in heel Europa.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Helsinki een prachtige stad is om te shoppen!