nieuws sieraden

Zilveren trouwringen

Bent u zo ver om te trouwen? En bent u gewoon weg van zilver?Dan zal ik u alle redenen geven waarom zilveren trouwringen de beste keus voor uzijn. Zilver is alom bekend en sinds voor onze jaartelling werd zilver gebruikt als betaalmiddel en ook als sieraad. Wetenschappelijk bewezen geschied dat al sedert 4000 voor Christus. In de oudheid werd zilver vaak geassocieerd met verschillende goden, met de maan en met de zee. Meer dan genoeg reden om te gaan voor een zilveren trouwring voor de man als voor de vrouw.

Trouwring voor de man

De trouwring symboliseert toewijding en liefde “tot de dood ons scheidt”. De ring is heel erg belangrijk voor de man als voor de vrouw.Voor de man gaat het allemaal om de stijl bij het kiezen voor een trouwring. De stijl geeft een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de man en alle andere karaktereigenschappen. En omdat de ring elke dag voor de rest van het leven gedragen zal worden, moet er genoeg tijd besteed worden bij het uitkiezen ervan. Van de klassieke modellen naar de moderne ringen zijn te vinden in zilver. Omdat zilver zo zacht en beweeglijk is, kan elk model geconstrueerd worden zonder complicaties. Voor de mannen die van diamanten houden, is er genoeg optie om uw trouwring te combineren daarmee. Bent u meer een conservatieve man, dan kunt u een stijl combinatie doen van klassiek en modern voor uw zilveren trouwring.

Trouwring voor de vrouw

De trouwring is een type juweel dat voor de vrouw in het bijzonder erg belangrijk is. Het behoort tot een van de belangrijkste en mooiste kenmerken van de huwelijksceremonie. Wat trouwringen betreft is alles mogelijk. U kunt uw eigen ontwerp bedenken of u kunt met een bestaande ontwerp werken. U kunt uw idee ook combineren met dat van de juwelier. Zilveren trouwringen zijn echter niet krasbestendig dus u zult er wel voorzichten en zorgvuldig mee moeten omgaan.De meeste vrouwen houden van diamanten. Op de ring van de vrouw zijn diamanten daarom bijna onmisbaar. U kunt uw zilveren trouwring gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een prachtig rij diamanten. Elk vrouw is natuurlijk uniek en dat maakt het wat moeilijker om de juiste ring uit te kiezen. Vooral als er zoveel keus is, maar ondanks dat komt toch elke vrouw aan bod. Doe een beroep op de ontwerpers om uw stijl te weergeven in uw zilveren trouwring. En u kunt het laten combineren met die van uw wederhelft zodat het een uniforme atmosfeer teweeg brengt.